Sandra Zoeteweij team Focus Fit

Helaas kent iedereen wel iemand met kanker. Iemand die vecht tegen deze vreselijke ziekte, iemand die de ziekte overwonnen heeft of iemand die de strijd heeft verloren. Ook ik heb van dichtbij meegemaakt wat kanker met iemand als persoon doet, met een gezin, met een familie. In mijn werk als verpleegkundige heb ik ook verschillende, schrijnende en aangrijpende situaties gezien. Als familie of als hulpverlener ben je machteloos… Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland de diagnose kanker. 25% van deze kinderen redt het niet. Dit moet en kán anders! Op zondag 7 juni zal ik meedoen met de spinningmarathon voor KiKa om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de kostbare onderzoeken die nodig zijn om kinderen sneller te kunnen genezen. Helpt u ook mee in de strijd tegen kinderkanker? Dit kunt u doen door mij te sponsoren! Een gezond kind heeft wel 100 wensen, een ziek kind heeft er maar één…

Ik heb al € 315,00 binnengehaald voor KIKA!

Sponsor mij nu hieronder↓